درخشش ستارهی دیگر در سپهر دانایی؛ اعلان نتایج چهاردهمین دور امتحان رقابتی
(نیمۀ دوم سال 1403)درخشش ستارهی دیگر در سپهر دانایی؛ اعلان نتایج چهاردهمین دور امتحان رقابتی
دیروز شنبه، ۱۸ میزان، در یک مراسم باشکوه و به یادماندنی، نتایج چهاردهمین دور امتحان رقابتی اعلان شد. این مراسم که با تلاش و همت بخشهای امتحانات، نظم و فرهنگی لیسه برنامهریزی و اجرا شده بود، نقطه اوجی برای دانشآموزان بود که با پشتکار و تلاش فراوان، جایگاههای برتر خود را به دست آوردند.
برنامه با مجریگری استاد صفدرزاده آغاز شد که با مهارت و تسلط خاص خود، شور و هیجان بیشتری به مراسم بخشید. در ابتدا، به رسم نیکو، تلاوت آیاتی از قرآن کریم فضای سالن را معنوی و نورانی کرد. سپس، سرود ملی کشور پخش شد و تمام حضار با احترام به پا خاستند. سپس یکی از دانشآموزان دورهی آمادگی با حضور نمادینش تندیس مقام طلایی را با افتخار به روی صحنه آورد.
سخنرانی آقای سید نعیم صمیم، مدیر عمومی لیسه، نقطهی برجستهای از این مراسم بود. او در سخنان خود به دشواریها و پستی و بلندیهای مسیر دانایی اشاره کرد و با بهرهگیری از بیت معروف: “نابرده رنج گنج میسر نمیشود/ مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد” به اهمیت تلاش و پشتکار در رسیدن به موفقیت پرداخت. وی سه ویژگی مهم افراد موفق رانیز تبیین کرد: پشتکار، نظم و خلاقیت، و یادآور شد که این ویژگیها میتواند هر دانشآموزی را به قلههای موفقیت برساند.
پس از سخنرانی تأثیرگذار مدیر لیسه، نوبت به بخش اصلی مراسم، اعلام نتایج، رسید که توسط استاد سید ذبیحالله انتظار انجام شد؛ فضای سالن پر از هیجان بود و هر لحظه نفسها در سینه حبس میشد.
برندهی مقام طلایی این دوره، یوسف دانشآموز صنف چهارم۲ بود که با تلاش و پشتکار مثالزدنی خود موفق به کسب این عنوان شد. سالن با صدای تشویقهای بیپایان حاضران به لرزه درآمد و یوسف با غرور و افتخار، مدال مقام طلایی خود را دریافت کرد. در ادامه، صنف برتر نیز معرفی شد که بهطور افتخارآمیز، باز هم صنف چهارم۲ به عنوان صنف برتر شناخته شد؛ صنفی که نه تنها در حوزههای درسی بلکه در تمامی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی لیسه سرآمد بود. سپس، نتایج مقامهای برتر صنفی اعلام شد و از دانشآموزانی که موفق به کسب نمرات برتر در امتحانات رقابتی شده بودند، تقدیر به عمل آمد. هرکدام از آنان با دریافت مدالها، ستارههای صنفی و تندیسهای افتخار، لحظاتی را تجربه کردند که ماهها برای آن تلاش کرده بودند.
در بخش پایانی، نتایج مسابقهی خطاطی نیز اعلام شد. این رقابتها که با حضور هنرمندان جوان از میان دانشآموزان برگزار شده بود، فرصتی بود برای نمایش هنر و استعدادهای نهفته در میان آنان. برگزیدگان این مسابقه نیز با دریافت لوحهای تقدیر، مورد تقدیر قرار گرفتند. بالاخره، برنامه با دعاییهی استاد منتظری به پایان رسید.
این مراسم با شور و هیجان خاصی به پایان رسید، اما اثرات آن در دل دانشآموزان همچنان باقی خواهد ماند؛ روزی که تلاش و پشتکار آنان به رسمیت شناخته شد و نویدبخش آیندهی روشن و درخشان برای هر یک از آنها بود.
گزارش از بخش فرهنگی