پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی. (مهاتما گاندی)

مسابقات آموزشی

2,257 بازدید
June 4, 2017
آموزش رسمی , ادبیات دری و پشتو , انجمن اولیا و مربیان , خبرها , خیریه خاتم النبیین , دانلود رایگان , ریاضیات , شورای دانش آموزان , شورای معلمین , صحت و سلامت , صنایع دستی , صوتی و تصویری , علوم اجتماعی , علوم طبیعی , علوم قرآنی و دینی , فرهنگ و هنر , فنی و حرفه ای , کتاب ها , کورس ها , لیسه عالی خاتم النبیین , مراسم ها و مناسبت ها , نظم و انظباط , ورزش

مسابقات آموزشی

گزارش‌نگار: کمیته‌ی نشرات

مدیریت لیسه عالی خاتم النبیین(ص) در ادامه‌ی کار آموزشی خود، کمیته مسابقات را در جلسه پیداکوژی سال جاری راه اندازی کرد. این مسابقات با مدیریت مستقیم کمیته مسابقات به‌منظور بالابردن سطح آموزش و سنجش یادگیری دانش آموزان در صنوف همپایه، برگزار شد. در این مسابقه تمامی دانش آموزان به استثنای اصول صنفی شرکت کرده‌بودند. به گفته‌ی مسؤولین این مسابقات، دانش آموزان با آمادگی و انگیزه‌ی خاصی به‌امتحان حاضرشده و تلاش می‌کردند که توانایی شان را نشان دهند. در ادامه‌ی مسابقات ماه ثور، در ماه جوزا نیز کمیته‌ی مسابقات این برنامه را راه اندازی کرد که در این دور، دانش‌آموزان در مضامین دری، علوم اجتماعی، مضامین دینی و کمپیوتر به‌رقابت پرداختند.

کمیته مسابقات با توجه به برنامه ریزی و تلاش خود، نتایج امتحانات این مسابقات نیز به‌اسرع وقت اعلان شده و دانش آموزان از میزان یادگیری و عمل کردشان درمسابقات آگاه شدند. دانش‌آموزان برتر این مسابقات قرار ذیل است:

اول نمره‌ی عمومی در بخش مسابقات زبان‌ها: نیسان یوسفی، صنف دهم

اول نمره‌ی عمومی در مسابقات علوم دینی: سمانه دانش‌آموز صنف هشتم

اول نمره‎ی عمومی در مسابقات علوم اجتماعی:

دانش‌آموزان برتر در مضمون کمپیوتر:

  • علی مزمل، چهارم الف
  • مهدیه، پنجم الف
  • سید مقتدا هفتم الف
  • حسین، دانش‌آموز صنف پنجم
  • فرخنده، دانش‌آموز صنف شش
  • مدیریت لیسه عالی خاتم النبیین(ص) به دانش‌آموزان برتر این مسابقات جوایزی نفیسی را اهداکرد و از همه‌ی دانش‌آموزان خواست در پیشبرد برنامه‌های درسی شان کوشا باشند. هم‌چنان معاونت تدریسی لیسه با همکاری آمرین دیپارتمنت‌ها گزارش تحلیلی و کمی از وضعیت درسی، میزان یادگیری دانش‌آموزان و هم‌چنین نتیجه‌ی عمل کرد آموزگاران در داخل صنف ارائه دادند.

مدیریت لیسه عالی خاتم النبیین عوامل افت درسی برخی از صنوف را تحت بررسی قرار داده و نقطه ضعف‌ها و نقطه قوت‌های کارکرد آموزگاران را به میز تحلیل و ارزیابی قرار داد.

چاپ مطلب